Minitartele cu rosii, mozzarella si busuioc sunt ideale pentru receptii sau petreceri. Puteti sa luati aluatul gata facut daca sunteti in criza de timp.
Minitartele cu rosii, mozzarella si busuioc sunt ideale pentru receptii sau petreceri. Puteti sa luati aluatul gata facut daca sunteti in criza de timp, dar la fel de bine daca vreti sa fiti siguri ca stiti ce puneti pe masa puteti face dumneavoastra aluatul de tarta.
Oricare dintre variante ati alege-o ungeti tavile de tarta cu unt si tapetati-o cu putina faina. Cu ajutorul unui pahar, sau daca aveti forme speciale e si mai bine, taiati aluatul in forma de cercuri si le asezati in formele special pregatite. Ungtei apoi aluatul cu putin mustar.
Rosiile si mozzarella se taie felii si se pun in forma de tarta, suprapuse, alternand feliile de mozzarella cu cele de rosii. Daca ati decis sa folositi masline le adaugati acum si pe acestea.
Stropiti tartele cu uleiul de masline amestecat cu busuiocul uscat si putina sare.
Minitartele cu rosii, mozzarella si busuioc se pun la copt, la foc mediu cam 20-25 minute.
Minitartele cu rosii, mozzarella si busuioc se servesc cu busuioc proaspat - sunt niste aperitive rapide de vara - super delicioase!
Aceste minitarte ar putea fi pregatite foarte usor si in tava de briose KitchenCraft !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii