Minitartele cu rosii, mozzarella si busuioc sunt ideale pentru receptii sau petreceri. Puteti sa luati aluatul gata facut daca sunteti in criza de timp.
Minitartele cu rosii, mozzarella si busuioc sunt ideale pentru receptii sau petreceri. Puteti sa luati aluatul gata facut daca sunteti in criza de timp, dar la fel de bine daca vreti sa fiti siguri ca stiti ce puneti pe masa puteti face dumneavoastra aluatul de tarta.
Oricare dintre variante ati alege-o ungeti tavile de tarta cu unt si tapetati-o cu putina faina. Cu ajutorul unui pahar, sau daca aveti forme speciale e si mai bine, taiati aluatul in forma de cercuri si le asezati in formele special pregatite. Ungtei apoi aluatul cu putin mustar.
Rosiile si mozzarella se taie felii si se pun in forma de tarta, suprapuse, alternand feliile de mozzarella cu cele de rosii. Daca ati decis sa folositi masline le adaugati acum si pe acestea.
Stropiti tartele cu uleiul de masline amestecat cu busuiocul uscat si putina sare.
Minitartele cu rosii, mozzarella si busuioc se pun la copt, la foc mediu cam 20-25 minute.
Minitartele cu rosii, mozzarella si busuioc se servesc cu busuioc proaspat - sunt niste aperitive rapide de vara - super delicioase!
Aceste minitarte ar putea fi pregatite foarte usor si in tava de briose KitchenCraft !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii