Platoul cu cascaval si rosii este un aperitiv simplu si sanatos. Se pun feliile de vinete intr-o strecuratoare si se presara sare. Se lasa la scurs.
Platoul cu cascaval si rosii este un aperitiv simplu si sanatos. Se pun feliile de vinete intr-o strecuratoare si se presara sare. Se lasa la scurs, se spala cu apa rece si se sterg cu servetele de hartie. Se ung feliile de vinete cu 2 linguri de ulei, se frig pe gratar timp de 5 minute, pana ce devin aurii. Se ung cu 1 lingura de ulei feliile de rosii si se frig pe grator 4 minute, pana ce incep sa se inmoaie. Se ung feliile de cascaval cu 1 lingura de ulei si se frig pe gratar 4 minute, pana ce se topesc usor si capata o culoare aurie. Se aranjeaza pe un platou salata verde si andivele, se pun feliile de vinete si de rosii iar deasupra feliile de cascaval. Se adauga deasupra maslinele, apoi uleiul ramas si otetul.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii