Taiati cate un capacel in partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina
Taiati cate un capacel in partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura in jos, intr-o tava curata. Amestecati intr-un blender supa de legume cu miezul rosiilor. Curatati feliile de paine de coaja, apoi faramitati-le, formand firimituri. Totodata, incingeti cuptorul la putere medie si ungeti o tava cu o lingura de ulei. In timp ce rosiile se scurg, tocati carnea de porc Bucegi intr-un blender, dar fara a o transforma in pasta, apoi amestecati-o cu cuburile de sunculita, ½ din firimiturile de paine si piperul macinat. Umpleti rosiile cu aceasta mixtura si apoi presarati deasupra restul de firimituri. Asezati rosiile umplute In tava, turnati supa si stropiti totul cu restul de ulei. Coaceti rosiile In cuptor timp de 15-20 de minute, apoi serviti-le fierbinti sau reci, pe pat de salata verde si stropite cu sosul din tava.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructeIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilie
Comentarii