Rosii cu ciuperci

Ciupercile spalate si tocate cat mai marunt se pun impreuna cu ceapa si usturoiul tocate intr-o oala cu ulei si se calesc. Cand a scazut apa lasata d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • rosii tari
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri cu pesmet
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 1 pahar vin
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Ciupercile spalate si tocate cat mai marunt se pun impreuna cu ceapa si usturoiul tocate intr-o oala cu ulei si se calesc. Cand a scazut apa lasata de ciuperci, se toarna vinul si se lasa sa fiarba in continuare, adaugand patrunjel verde tocat marunt. Dupa ce a scazut vinul, se iau de pe foc si se amesteca cu pesmetul. Rosiile se spala, se scobesc dar nu prea mult, se pun cu scobitura in jos sa se scurga, apoi se umplu cu ciupercile in care s-a mai adaugat sare si piper.


Se asaza pe platou, iar deasupra fiecarei rosii se pune o frunzulita de patrunjel verde.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Oua umplute cu ciuperci Rosii umplute cu piept de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci