Ciupercile spalate si tocate cat mai marunt se pun impreuna cu ceapa si usturoiul tocate intr-o oala cu ulei si se calesc. Cand a scazut apa lasata d
Ciupercile spalate si tocate cat mai marunt se pun impreuna cu ceapa si usturoiul tocate intr-o oala cu ulei si se calesc. Cand a scazut apa lasata de ciuperci, se toarna vinul si se lasa sa fiarba in continuare, adaugand patrunjel verde tocat marunt. Dupa ce a scazut vinul, se iau de pe foc si se amesteca cu pesmetul. Rosiile se spala, se scobesc dar nu prea mult, se pun cu scobitura in jos sa se scurga, apoi se umplu cu ciupercile in care s-a mai adaugat sare si piper.
Se asaza pe platou, iar deasupra fiecarei rosii se pune o frunzulita de patrunjel verde.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Oua umplute cu ciuperci Rosii umplute cu piept de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii