Rosii cu orez

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe in apa 100 g

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mijlocii
  • 2 ardei
  • 100 gr orez
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata verde
  • patrunjel
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingurita de lamaie sau otet
  • sare
  • 50 g ulei

Mod de preparare

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc.

Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.

Se fierbe in apa 100 g de orez: se scurge bine si se amesteca cu ardeii copti, taiati marunt si cu 2 linguri de maioneza pregatita cu mustar.

Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde, sau frunze de patrunjel imprejur.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Salata de boeuf

Oua umplute cu ciuperci

Salata mexicana de cartofi dietetica

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci