Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe in apa 100 g
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc.
Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.
Se fierbe in apa 100 g de orez: se scurge bine si se amesteca cu ardeii copti, taiati marunt si cu 2 linguri de maioneza pregatita cu mustar.
Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde, sau frunze de patrunjel imprejur.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Salata de boeuf
Oua umplute cu ciuperci
Salata mexicana de cartofi dietetica
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii