Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, lega
Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, legatura de patrunjel tocat marunt, untul la temperatura camerei, smantana, putina sare si piper si freaca spuma cu furculita. Umple rosiile cu crema obtinuta si pune capacele deasupra lor. Pastreaza-le la frigider pentru cateva ore.
Serveste-le reci, alaturi de paine prajita.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii