Se spala rosiile, se taie un capacel in partea de sus a fiecareia si li se scoate miezul. Carnea de porc se curata, se taie in bucati si se da prin ma
Se spala rosiile, se taie un capacel in partea de sus a fiecareia si li se scoate miezul. Carnea de porc se curata, se taie in bucati si se da prin masina de tocat. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se pune si carnea la prajit impreuna cu ceapa, apoi se adauga putina apa si se lasa sa se inabuse. Se adauga un praf de sare si de piper, putin cimbru si chimen. Miezul rosiilor se taie marunt, se adauga peste carne si se lasa la fiert, la foc potrivit.
O tava se unge cu unt, se asaza rosiile si se umplu pe jumatate cu amestecul de carne. Se taie branza in bucatele cat mai mici, cu care se umplu rosiile. Se adauga si se rade cascaval din belsug. Se introduce tava la cuptor. Se lasa pana se rumeneste.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de pui
Rulada ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii