Se spala rosiile, se taie un capacel in partea de sus a fiecareia si li se scoate miezul. Carnea de porc se curata, se taie in bucati si se da prin ma
Se spala rosiile, se taie un capacel in partea de sus a fiecareia si li se scoate miezul. Carnea de porc se curata, se taie in bucati si se da prin masina de tocat. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se pune si carnea la prajit impreuna cu ceapa, apoi se adauga putina apa si se lasa sa se inabuse. Se adauga un praf de sare si de piper, putin cimbru si chimen. Miezul rosiilor se taie marunt, se adauga peste carne si se lasa la fiert, la foc potrivit.
O tava se unge cu unt, se asaza rosiile si se umplu pe jumatate cu amestecul de carne. Se taie branza in bucatele cat mai mici, cu care se umplu rosiile. Se adauga si se rade cascaval din belsug. Se introduce tava la cuptor. Se lasa pana se rumeneste.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de pui
Rulada ciuperci
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedePrajitura cu crema de nuci este absolut delicioasa! O prajitura cu blat simplu si pufos, crema de nuci delicioasa si aromata....
Prajitura cu crema de nuci
Comentarii