Se spala rosiile bine, apoi se scobesc de miez, se presara cu sare si se lasa cu gura in jos, sa se scurga sucul. Separat, se fierb putin ciupercile,
Se spala rosiile bine, apoi se scobesc de miez, se presara cu sare si se lasa cu gura in jos, sa se scurga sucul. Separat, se fierb putin ciupercile, iar din galbenusul de ou si ulei, se prepara o maioneza. Se amesteca ciupercile racite si taiate marunt, cu maioneza, se adauga patrunjel tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, apoi se sterg si se asaza pe fiecare rosie, cate o frunza de salata. Alte aperitive:
Piftie de curcan Oua umplute Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii