Se spala rosiile bine, apoi se scobesc de miez, se presara cu sare si se lasa cu gura in jos, sa se scurga sucul. Separat, se fierb putin ciupercile,
Se spala rosiile bine, apoi se scobesc de miez, se presara cu sare si se lasa cu gura in jos, sa se scurga sucul. Separat, se fierb putin ciupercile, iar din galbenusul de ou si ulei, se prepara o maioneza. Se amesteca ciupercile racite si taiate marunt, cu maioneza, se adauga patrunjel tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, apoi se sterg si se asaza pe fiecare rosie, cate o frunza de salata. Alte aperitive:
Piftie de curcan Oua umplute Chiftele

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii