Rosii umplute cu dovlecel si vinete este un aperitiv delicios si sanatos ce poate fi pregatit cu succes pentru pranz sau pentru oaspeti.
Se coc vinetele, se curata si se toaca. Se fierbe dovlecelul, se scurge de zeama si se toaca. Amestecam vinetele cu dovlecelul apoi adaugam ulei treptat si frecam cca 15 minute. La final adaugam ceapa tocata marunt si sare dupa gust.
Decupam rosiile si apoi adaugam salata.
Rosiile umplute cu dovlecel si vinete se servesc reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii