Rosii umplute cu dovlecel si vinete este un aperitiv delicios si sanatos ce poate fi pregatit cu succes pentru pranz sau pentru oaspeti.
Se coc vinetele, se curata si se toaca. Se fierbe dovlecelul, se scurge de zeama si se toaca. Amestecam vinetele cu dovlecelul apoi adaugam ulei treptat si frecam cca 15 minute. La final adaugam ceapa tocata marunt si sare dupa gust.
Decupam rosiile si apoi adaugam salata.
Rosiile umplute cu dovlecel si vinete se servesc reci.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii