1. Se spala rosiile si li se taie un capacel; apoi se scoate miezul din ele, se sareaza si se stropesc cu un pic cu otet. 2. Se aseaza rosiile cu fata
1. Se spala rosiile si li se taie un capacel; apoi se scoate miezul din ele, se sareaza si se stropesc cu un pic cu otet.
2. Se aseaza rosiile cu fata in jos si se lasa la scurs.
3. Se pune fasolea verde la fiert in apa cu sare si cand e gata se arunca apa.
4. Se pune la racit, iar apoi se taie in bucatele de circa 2 cm, se stropeste cu putin ulei, otet si usturoi zdrobit.
5. Se lasa fasolea asa pentru 30 minute, iar apoi pune fasolea la scurs.
6. Se umplu rosiile cu acest amestec.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii