O reteta de rosii umplute foarte gustoasa si sanatoasa, un aperitiv rece perfect in zilele calde. Pentru aceasta reteta de aperitive cu rosii se recomanda mozzarella Granarolo.
1. Decojiti rosiile dupa ce le-ati spalat. Scoateti miezul, presarati putina sare pe fiecare rosie si lasati-le sa se scurga.
2. Taiati paine toast in cubulete si prajiti-le intr-o tigaie.
3. Intr-un castron amestecati maslinele, caperele tocate fin si mozzarella Granarolo. Asezonati cu ulei de masline, sare si cateva frunze de busuioc tocate marunt. Adaugati cubulete de paine prajita.
4. Umpleti rosiile pregatite anterior cu acest amestec.
Decorati cu frunze de busuioc si stropiti cu ulei de masline.
Rosiile umplute cu mozzarella se servesc reci si se pastreaza la frigider.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaDupă sărbători când suntem sătui de atâtea preparate cu carne, încep să prepar diverse rețete de...
Ciorba de legume cu zeama de varzaSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii