Rosii umplute cu orez

Alegem orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul c

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii mijlocii
  • 1 ceasca mare de orez
  • 1 galbenus
  • sare
  • supa de carne
  • 2 linguri de unt
  • 1 pahar de smintina

Mod de preparare

Alegem orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul crud, o lingurita de unt si trei linguri de smintina.

Golim rosiile de miez, se umplu cu amestecul de orez sarat si piperat dupa gust, se pun intr-o forma unsa si se acopera cu restul de unt si de smintina.

Se introduc in cuptorul cald pentru o jumatate de ora, dupa care se lasa sa se raceasca usor si se servesc cu salata de sezon.
Alte retete cu salata

Salata cu rosii

Salata din piept de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc