Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pun deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se
Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pun deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se acopera rosiile cu capacelul si se aseaza intr-un vas de Jena uns cu unt sau ulei, fara capac. Se dau la cuptor. Se verifica daca sint gata ridicind capacelul rosiei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii