Rosii umplute cu oua

Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pun deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. rosii de marime mijlocie
  • 4 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pun deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se acopera rosiile cu capacelul si se aseaza intr-un vas de Jena uns cu unt sau ulei, fara capac. Se dau la cuptor. Se verifica daca sint gata ridicind capacelul rosiei.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc