Rosii umplute cu peste

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt putin pes

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mijlocii
  • putin peste fiert
  • 3-4 ciuperci
  • sare
  • piper
  • putin otet
  • patrunjel
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • 50 g ulei

Mod de preparare

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.

Se taie marunt putin peste fiert, se amesteca cu maioneza, adaugand citeva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare.

Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca, si se asaza pe farfurie, cu frunze de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciorba taraneasca

Spaghett cu ciuperci si rosii

Ciuperci pane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc