Rosiile umplute cu salata de castraveti este o reteta simpla de pe culinar.ro. Ingredientele sunt: castraveti, smantana, usturoi.
Rosiile umplute cu salata de castraveti se prepara asa: spalam rosiile, desfacem un capacel, le scoatem miezul si le punem la scurs. Curatam castravetii de coaja, ii radem, punem sare peste ei si ii lasam deoparte timp de 10-15 minute. Intre tim facem sosul. Zdrobim cateii de usturoi, taiem fin mararul, ceapa apoi punem peste iartul sau smantana. Punem sucul de lamaie, sarea si piperul dupa gust. Scurgem castravetii de apa si se pun si ei in sos. Amestecam compozitia si umplem rosiile cu ea. Punem capacelul si servim pe un platou.
Alte retete cu rosii recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii