Se aleg rosiile de marime potrivita, se taie deasupra un capac, care nu se desprinde complet, si se scobeste miezul. Se amesteca urda cu miezul de ros
Se aleg rosiile de marime potrivita, se taie deasupra un capac, care nu se desprinde complet, si se scobeste miezul. Se amesteca urda cu miezul de rosii dat prin sita, cu mararul si cu sare si se umplu rosiile in asa fel incit sa ramina capacul intredeschis.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii