Rosii umplute in stil mediteranean

Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se pune la calit. Se toarna peste, sucul de portocala. Separat, se fierbe orezul impreuna cu coaja de p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata
  • 1 cana ceapa verde tocata
  • 1 lingurita ulei
  • 1 cana suc portocala
  • 1 lingurita coaja portocala rasa
  • 1 jumatate cana orez
  • 400 gr supa pui
  • 8 masline taiate
  • 100 gr stafide
  • 4 rosii

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se pune la calit. Se toarna peste, sucul de portocala. Separat, se fierbe orezul impreuna cu coaja de portocala si supa pana este gata. In ultimele 5 minute ale fierberii se adauga maslinele si stafidele. Se amesteca apoi orezul cu ceapa.


Rosiile se taie la varf, se scobesc de miez si se umplu cu orezul. Alte aperitive:

Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori