Checul aperitiv cu masline este un aperitiv delicios, spornic si satios.
Tai sunca cubulete mici, maslinele fara samburi se taie pe jumatate sau felii. Gogosarul il scurgi bine de zeama, il tai cubulete mici, iar branza o dai pe razatoarea mica. Bati albusurile spuma tare, adaugi galbenusurile pe rand si la final faina cernuta si praful de copt, amestecand usor, de jos in sus. Dai sunca, maslinele si gogosarii prin faina si le amesteci usor in compozitie impreuna cu branza. Condimentezi cu sare si piper dupa gust.
Imbraci o tava de cozonac in hrtie de copt si torni compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit pentru o ora, la foc potrivit. Il scoti din tava, desprinzi hartia si-l lasi sa se raceasca. Se taie felii si se serveste.
Se serveste dupa ce s-a racit putin.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii