Checul aperitiv cu sunca si cascaval este o mancare cu carne simpla si delicioasa ce se serveste ca si aperitiv. Se bat galbenusurile cu sare, se adauga smantana.
Checul aperitiv cu sunca si cascaval este o mancare cu carne simpla si delicioasa ce se serveste ca si aperitiv. Se bat galbenusurile cu sare, se adauga smantana, praful de copt, faina, restul de ingrediente si la urma albusurile batute spuma. Apoi compozitia se pune la copt in tava de chec tapetata cu hartie sau faina alba.
Checul aperitiv cu sunca si cascaval se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii