Chec aperitiv este o reteta de aperitiv rapid, mereu la indemana fie ca trebuie sa pregatim o petrecere sau avem invitati surpriza.
Fierbem separat pieptul de pui.
Intre timp , intr-un bol amestecam faina cu praful de copt .Adaugam pe rand ouale, uleiul, laptele si condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine si apoi adaugam maslinele feliate,ardeiul gras taiat si el cubulete, 23 sferturi in cascavalul ras si amestecam usor ( pentru a nu se sfarama maslinele.)
Turnam aceasta compozitie intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.
Restul de cascaval ras il punem deasupra compozitiei.
Dam la cuptor si coacem circa 40-45 min.
Functiile fierbere si coacere ale aparatului Philips Multicooker sunt ideale pentru a realiza mai repede aceasta reteta
Lasam putin sa se raceasca checul simplu aperitiv pentru a se taia bine.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii