Chiftelutele din dovlecel este o mancare de post delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se curata dovleceii, se dau prin razatoare.
Chiftelutele din dovlecel este o mancare de post delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se curata dovleceii, se dau prin razatoare, se lasa putin la scurs (ei lasa apa), dupa care se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, se mesteca bine ,se mai adauga verdeata si condimentele , painea putin muiata, condimentele, sare dupa gust si la final se asauga faina cat au nevoie, se fac chiftelute de marime medie, se pun la projit in ulei incins, se pot servi ca atare sau cu sos de legume , gogosari in bulion sau dupa cum doreste fiecare! Chiftelutele din dovlecel sunt foarte bune, va doresc pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii