Humus reţetă. Meniu cu dragoste de dieta-am renuntat la mancaruri cu carne, lapte, oua si derivate, si am trecut la mancaruri sanatoase pe baza de legume si fructe; azi va prezint o reteta usor de pregatit si foarte gustoasa.
Se pun la fiert radacinoasele si ceapa, se fierb bine, se lasa sa se raceasca dupa care se pun la mixat, se adauga nautul, uleiul de masline, sare, cateii de usturoi si se mixeaza foarte bine, pana se obtine o pasta. Se serveste pe paine cu masline.
Eu am fiert ceapa, de obicei se pune cruda,insa pe mine ma doare stomacul de la ceapa si deci merge foarte bine si fiarta, gustul humusului este unul deosebit.
Sa aveti pofta, dragilor!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii