Jumarile cu costita afumata sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Costita se taie cuburi si se prajeste putin in untura.
Jumarile cu costita afumata sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Costita se taie cuburi si se prajeste putin in untura. Ouale se bat, se adauga peste costita si se amesteca. Se rumeneste pe ambele parti si se ruleaza.
Jumarile cu costita afumata se servesc fierbinte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii