Se macina jumerile si ceapa se toaca foarte marunt. Mustarul,sarea si piperul se amesteca bine, apoi se adauga o parte din jumeri si se amesteca. Dupa
Se macina jumerile si ceapa se toaca foarte marunt.
Mustarul,sarea si piperul se amesteca bine, apoi se adauga o parte din jumeri si se amesteca.
Dupa ce a devenit o pasta omogena se adauga si restul de jumeri macinate si se amesteca bine pana devine ca o spuma (cel mai bine iese amestecata cu mixerul).
Se intinde pe paine si se serveste.
Dupa ce sta cateva ore la frigider va fi si mai buna.
Se serveste cu rosii proaspete.
Pofta buna!
Reteta Pasta de jumeri a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete cu jumari gasiti aici:
Pogaci cu jumari de porc,
Pasta de jumari (crame)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii