Maslinele marinate se servesc ca aperitiv, sunt o garnitura excelenta la peste marinat cu adaus de ceapa. Aveti nevoie de 1 kg masline, 2 foi de dafin, piper, lamaie, otet si ulei.
Maslinele se spala in apa calda, se racesc in apa, dupa care se aseaza intr-un borcan. Se adauga 2 foi de dafin, cateva boabe de piper si zece felii de lamaie, care se intercaleaza intre masline. Se umple borcanul cu o saramura de otet indoit cu apa si ulei in proportie de 1 / 10 fata de cantitatea de otet. La sfarsit, maslinele marinate se pastreaza la rece si se servesc ca aperitiv.
Maslinele marinate sunt o garnitura excelenta la peste marinat cu adaus de ceapa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii