Maslinele marinate se servesc ca aperitiv, sunt o garnitura excelenta la peste marinat cu adaus de ceapa. Aveti nevoie de 1 kg masline, 2 foi de dafin, piper, lamaie, otet si ulei.
Maslinele se spala in apa calda, se racesc in apa, dupa care se aseaza intr-un borcan. Se adauga 2 foi de dafin, cateva boabe de piper si zece felii de lamaie, care se intercaleaza intre masline. Se umple borcanul cu o saramura de otet indoit cu apa si ulei in proportie de 1 / 10 fata de cantitatea de otet. La sfarsit, maslinele marinate se pastreaza la rece si se servesc ca aperitiv.
Maslinele marinate sunt o garnitura excelenta la peste marinat cu adaus de ceapa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii