Pasta de masline cu ceapa

Se oparesc maslinele, apoi se curata de samburi si se trec prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata si stoarsa si se mai da odata prin masina de

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr masline
  • 100 gr paine
  • 200 ml ulei
  • 50 gr ceapa
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se oparesc maslinele, apoi se curata de samburi si se trec prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata si stoarsa si se mai da odata prin masina de tocat. Se amesteca apoi bine, intr-un castron cu ceapa tocata marunt, putina zeama de lamaie si se adauga sare daca e necesar.
Pasta se foloseste la prepararea tartinelor.

Alte aperitive:

Chiftele

Placinta de dovleac

Oua umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori