Platou rece

Se feliaza cascavalul afumat si se aseaza pe un platou , ornandu-se cu masline negre si ardei gras rosu.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Platou rece

Ingrediente

  • 200-300gr cascaval
  • in functie de numarul de invitati la masa

Mod de preparare

Se feliaza cascavalul afumat si se aseaza pe un platou , ornandu-se cu masline negre si ardei gras rosu.
Se serveste rece. Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori