Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se acopera ermetic si se lasa in
Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se acopera ermetic si se lasa in frigider doua ore. Carnea se taie (ca o carte ) si se bate bine cu ciocanul de snitele. Intr-un castron se amesteca carnea tocata, parmezanul si pesmetul. Se adauga oul , patrunjelul tocat si sare,se amesteca. Aceasta compozitie se intinde peste bucata de carne. Se adauga cascavalul feliat,sunca de praga si ouale. Se ruleaza si se leaga bine cu ata de bucatarie. Se pune in tava (se poate adauga si putin ulei),se adauga marinata strecurata si se da la cuptor pentru o ora (eu am intors-o de cateva ori!)
Pofta buna! Reteta Rulada festiva a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii