Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se acopera ermetic si se lasa in
Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se acopera ermetic si se lasa in frigider doua ore. Carnea se taie (ca o carte ) si se bate bine cu ciocanul de snitele. Intr-un castron se amesteca carnea tocata, parmezanul si pesmetul. Se adauga oul , patrunjelul tocat si sare,se amesteca. Aceasta compozitie se intinde peste bucata de carne. Se adauga cascavalul feliat,sunca de praga si ouale. Se ruleaza si se leaga bine cu ata de bucatarie. Se pune in tava (se poate adauga si putin ulei),se adauga marinata strecurata si se da la cuptor pentru o ora (eu am intors-o de cateva ori!)
Pofta buna! Reteta Rulada festiva a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii