Nu trebuie decat sa tocati verdeturile si sa le amestecati cu branza. Aromele puternice metamorfozeaza pur si simplu ricotta si o transforma intr-o gu
Nu trebuie decat sa tocati verdeturile si sa le amestecati cu branza. Aromele puternice metamorfozeaza pur si simplu ricotta si o transforma intr-o gustare excelenta sau un mic dejun plin de savoare!
Se serveste pe paine prajita. Sursa acestei retete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii