Feliile de piine se pun in tava una linga alta si se ung pe o parte cu ulei de masline sau unt topit. Se prajesc apoi se dau cu usturoi pe o parte.
Feliile de piine se pun in tava una linga alta si se ung pe o parte cu ulei de masline sau unt topit. Se prajesc apoi se dau cu usturoi pe o parte. Se pun pe ele rosiile taiate cubulete mici si se presara cu busuioc, sare si piper.
Daca doriti se pot presara feliile cu putina brinza parmezan rasa.
Se servesc ca aperitiv.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii