Bruscetta

Feliile de piine se pun in tava una linga alta si se ung pe o parte cu ulei de masline sau unt topit. Se prajesc apoi se dau cu usturoi pe o parte.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de piine
  • usturoi
  • rosii taiate cubulete mici
  • frunze de busuioc (basil) taiate foarte marunt
  • sare
  • piper
  • putin unt topit sau ulei

Mod de preparare

Feliile de piine se pun in tava una linga alta si se ung pe o parte cu ulei de masline sau unt topit. Se prajesc apoi se dau cu usturoi pe o parte. Se pun pe ele rosiile taiate cubulete mici si se presara cu busuioc, sare si piper.
Daca doriti se pot presara feliile cu putina brinza parmezan rasa.

Se servesc ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci