Busuiocul si branza de capra mai reduc din dulceata fructelor, facand acest preparat un aperitiv perfect pentru orice petrecere sau pentru un pranz de martie.
intr-o tava de copt si turnati siropul de busuioc (fara frunze) deasupra.
Capsunile si siropul de busuioc care va vor ramane (daca se va intampla, desigur) pot fi folosite in iaurt sau peste inghetata, vor rezista o saptamana la frigider. Ingredientele din aceasta reteta sunt pentru 12, pana la 16 portii.
Bruschetele cu branza de capra si capsuni sunt perfecte ca aperitiv pentru petreceri sau pentru un pranz sanatos!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii