Se taie cornurile in jumatati, se ung cu unt proaspat si se presara cu brinza sau cascaval ras deasupra. Se pun in tava si cu 10 minute inainte de a s
Se taie cornurile in jumatati, se ung cu unt proaspat si se presara cu brinza sau cascaval ras deasupra. Se pun in tava si cu 10 minute inainte de a se servi la masa se dau la iute sa se rumeneasca putin. In loc de cornuri se pot pregati aperitive din felii de franzela unse cu unt amestecat cu galbenus de ou fiert rascopt, dat prin sita. Pe deasupra cu cascaval ras sau cu alta brinza.
Se dau la cuptor, la foc iute, cu 10 minute inainte de a fi servite
Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaGogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosari in otet pentru iarnaEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiSosul remulat este un acompaniament delicios pentru mancaruri de peste, oua si legume. In maioneza se adauga mustarul,...
Sos remulatMustar de casa. De mentionat ca nu s-au spart toate bobitele, insa nu ma deranjeaza pentru ca oricum nu intentionam sa arate...
Mustar de casaEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiConopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte Apoi se paseaza si se amesteca cu restul...
Chiftele din conopidaUn tort facut cu drag pntru aniversarea unui tanar de 20 de ani! " Retete de suflet"
Desert tort cu ciocolata, cafea si whiskyDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii