Pentru crochetele din paine, 500 g felii de franzela alba, taiate cubulete marunte, le punem intr-o tava unsa cu unt sau ulei si le dam la cuptorul cald sa stea sa se usuce incet.
Pentru crochetele din paine, 500 g felii de franzela alba, taiate cubulete marunte, le punem intr-o tava unsa cu unt sau ulei si le dam la cuptorul cald sa stea sa se usuce incet, lasandu-le in cuptor pana devin aurii.
La sfarsit, crochetele din paine se servesc la diferite specialitati si la supa crema.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii