Pasta frantuzeasca

Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine. Un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu unt, mustar, smantana, ceapa, maioneza, sare, piper si patrunjel.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ficat mare
  • 4 linguri de unt
  • o lingura de mustar
  • o lingura de smantana
  • o ceapa tocata fin
  • 3-4 linguri de maioneza groasa
  • sare
  • piper si
  • patrunjel tocat fin.

Mod de preparare

Pentru pasta frantuzeasca un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu 4 linguri de unt, o lingura de mustar, o lingura de smantana, o ceapa tocata fin, 3-4 linguri de maioneza groasa, sare, piper si patrunjel tocat fin.


Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori