Se taie cepele in patru, se asaza intr-o cratita mica impreuna cu o lingura de unt, ficatul, laptele si citeva linguri de apa. Vasul acoperit se lasa
Se taie cepele in patru, se asaza intr-o cratita mica impreuna cu o lingura de unt, ficatul, laptele si citeva linguri de apa. Vasul acoperit se lasa sa fiarba pina cind scade toata apa. Se lasa sa se raceasca, apoi ficatul fiert si ceapa se dau prin masina de tocat, se asaza intr-un castron si se freaca cu restul de unt pina ce devine o pasta untoasa, fara zgrunturi. Se sareaza si se asaza pe o farfurie, netezind cu ajutorul unui cutit Se garniseste cu gogosari, castraveti acri si rotogoale de ou rascopt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii