Se freaca untul spuma, iar apoi se pregatesc culorile: rosu - zeama de sfecla sau boia de ardei dulce; galben-zeama de morcov sau galbenus de ou; verd
Se freaca untul spuma, iar apoi se pregatesc culorile: rosu - zeama de sfecla sau boia de ardei dulce; galben-zeama de morcov sau galbenus de ou; verde-zeama de spanac; cenusiu-masline trecute prin sita. Se taie franzela felii si se unge fiecare felie cu diferite culori de unt: in linii oblice, in linii transversale, in mozaic etc. dupa imaginatie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii