Soarele crocant este ideala pentru copiii mofturosi dar si o recompensa buna pentru cei harnicuti si ascultatori.
Se pune oul la fiert in apa. Se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scoate cu grija galbenusul. Intr-un castron se freaca branza de vaci cu galbenusul. Se unge felia de paine cu branza obtinuta. deasupra se pune vbranza topita.
La baza feliei de paine se pun cateva frunze de patrunjel. Deasupra lor se aseaza jumatatea de ou si cateva cubulete de ardei gras. Coltul este rezervat soarelui care se face dintr-o rondela si bastonase de morcov.
Oul crocant se poate servi alaturi de o cana cu ceai.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii