Untul adus la temperatura camerei, se freaca spuma. Se amesteca apoi cu restul de ingrediente. Condimentele se pun dupa gust. Cu aceasta pasta ungem
Untul adus la temperatura camerei, se freaca spuma. Se amesteca apoi cu restul de ingrediente. Condimentele se pun dupa gust. Cu aceasta pasta ungem feliute de paine sau asezam cate un mot cu posul. Decoram cu patrunjel verde. Este un aperitiv gustos si foarte aromat!
Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii