Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie. Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si
Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie. Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si piper. Amestecati branza cu ouale. Asezati amestecul obtinut peste feliile de paine si dati la cuptorul incins, asezand tigaia/tava in partea superioara a aragazului. Lasati la cuptor pentru 10-15 minute.
Serviti fierbinte. Merge de minune cu rosii. Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii