Aceasta reteta de saratele este una deosebita. Pentru a prepara aceste aperitive avem nevoie de masline, ansoa file, branza si margarina.
Aceasta reteta de saratele este una deosebita. Pentru a prepara aceste aperitive avem nevoie de masline, ansoa file, branza si margarina. Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se amesteca pana se formeaza o coca. Daca se foloseste unt, trebuie sa fie la temperatura camerei (se pune 10 sec. la microunde). Daca nu este robot, se toaca maslinele si fileurile de ansoa foarte marunt, dupa care se amesteca cu restul de ingrediente pana se formeaza o coca. Aluatul rezultat se inveleste in folie de plastic si se da la frigider o jumatate de ora. Se incalzeste cuptorul, se presara generos faina pe masa de lucru si se intinde coca cam de 3-4 mm grosime si se taie in forma dorita. Se coc cca 12 min pana incep sa se maroneasca marginile.
Se servesc ca gustare ori aperitiv.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii