Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!
Pentru aceasta reteta ai nevoie de aluat de foietaj, 3 galbenusuri de ou, parmezan si chimen seminte dupa pofta inimii;
Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;
Rasuceste-le si aseaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;
Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;
Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;
Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;
Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;
Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere, sau pot acompania perfect o supa crema.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii