Saratele cu chimen si parmezan - Reteta video

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru aceasta reteta ai nevoie de aluat de foietaj, 3 galbenusuri de ou, parmezan si chimen seminte dupa pofta inimii;


    Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;


    Rasuceste-le si aseaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;


    Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;


    Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;


    Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;


    Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;


    Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere, sau pot acompania perfect o supa crema.




     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Cozonac pufos cu aluat oparit

    Cozonac pufos cu aluat oparit

    Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

    Cozonac pufos cu aluat oparit
    Friptura de miel in vin

    Friptura de miel in vin

    Traditionalul pe masa de Paste!!

    Friptura de miel in vin
    Drob de miel

    Drob de miel

    Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

    Drob de miel
    Cele mai apreciate rețete
    Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
    1
    Aperitive cu branza

    Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

    Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

    Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
    Mosocoarna cu prune
    2
    Prajituri

    Mosocoarna cu prune

    Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

    Mosocoarna cu prune
    Prajitura Tosca
    3
    Retete de Pasti

    Prajitura Tosca

    O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

    Prajitura Tosca
    Friptura de miel in vin
    4
    Retete de Pasti

    Friptura de miel in vin

    Traditionalul pe masa de Paste!!

    Friptura de miel in vin
    Parteneri
    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    Pasca traditionala cu branza si stafide
    ReteteCulinare.RO

    Pasca traditionala cu branza si stafide

    Pasca traditionala cu branza si stafide