Saratele cu chimen si parmezan - Reteta video

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru aceasta reteta ai nevoie de aluat de foietaj, 3 galbenusuri de ou, parmezan si chimen seminte dupa pofta inimii;


    Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;


    Rasuceste-le si aseaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;


    Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;


    Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;


    Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;


    Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;


    Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere, sau pot acompania perfect o supa crema.




     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Ghiveci calugaresc de vinete

    Ghiveci calugaresc de vinete

    preparat de post

    Ghiveci calugaresc de vinete
    Paste cu sos de rosii si busuioc

    Paste cu sos de rosii si busuioc

    Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

    Paste cu sos de rosii si busuioc
    Tarta cu piersici

    Tarta cu piersici

    Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

    Tarta cu piersici
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura foaie peste foaie
    1
    Romania

    Prajitura foaie peste foaie

    Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

    Prajitura foaie peste foaie
    Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
    2
    Romania

    Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

    Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

    Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
    Gogosari cu conopida si struguri
    3
    Romania

    Gogosari cu conopida si struguri

    E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

    Gogosari cu conopida si struguri
    Plachie de crap
    4
    Romania

    Plachie de crap

    Plachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.

    Plachie de crap
    Ghiveci calugaresc de vinete
    5
    Romania

    Ghiveci calugaresc de vinete

    preparat de post

    Ghiveci calugaresc de vinete