Saratele cu chimen si parmezan - Reteta video

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru aceasta reteta ai nevoie de aluat de foietaj, 3 galbenusuri de ou, parmezan si chimen seminte dupa pofta inimii;


    Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;


    Rasuceste-le si aseaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;


    Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;


    Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;


    Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;


    Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;


    Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere, sau pot acompania perfect o supa crema.




     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura cu ciocolata si zmeura

    Prajitura cu ciocolata si zmeura

    Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

    Prajitura cu ciocolata si zmeura
    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

    O mancare de toamna usoara!

    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

    Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori