Caise glasate

Se aleg caise tari si se scot samburii. Se pun caisele intr-o cratita cu apa si se tin pe foc foarte mic, sa fiarba cateva minute, fara sa clocoteasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg caise
  • 300 ml apa
  • 1
  • 4 kg zahar
  • 2 linguri glucoza

Mod de preparare

Se aleg caise tari si se scot samburii. Se pun caisele intr-o cratita cu apa si se tin pe foc foarte mic, sa fiarba cateva minute, fara sa clocoteasca. Se scot caisele cu spumiera, se pun in alt vas si se procedeaza ca la portocalele glasate.
Se folosesc in prajituri.

Alte retete recomandate:

Dulceata de caise

Gem de caise

Nectar de caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori