Se curata gutuile, se scot cu un cutit ascutit casutele cu samburi se pun la fiert cu apa. Se fierb gutuile pana se inmoaie. Se pune zaharul intr-o c
Se curata gutuile, se scot cu un cutit ascutit casutele cu samburi se pun la fiert cu apa. Se fierb gutuile pana se inmoaie. Se pune zaharul intr-o cratita mare, se toarna peste el apa in care au fiert gutuile, se pun gutuile si vanilia in sirop si se fierbe totul pana se leaga bine siropul. Se scot gutuile pe un platou, se impaneaza cu migdale si apoi se asaza in borcane. Se toarna peste ele siropul si se leaga borcanele.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Visine conservate cu aspirina
Compot de mere
Compot de caise
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii