Apa se da in clocot impreuna cu zaharul. Se introduc cojile de mere si se scot dupa ce si-au schimbat culoarea. Se adauga in sirop sarea, zaharul van
Apa se da in clocot impreuna cu zaharul. Se introduc cojile de mere si se scot dupa ce si-au schimbat culoarea. Se adauga in sirop sarea, zaharul vanilat si se fierbe in continuare zece minute. Se adauga apoi merele taiate sferturi, curatate de seminte si se lasa la fiert pe foc mic.
Cand sunt gata, se iau de pe foc si se lasa la racit. Alte retete:
Tiramisu Prajituri delicioase Turta dulce

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii