Apa se da in clocot impreuna cu zaharul. Se introduc cojile de mere si se scot dupa ce si-au schimbat culoarea. Se adauga in sirop sarea, zaharul van
Apa se da in clocot impreuna cu zaharul. Se introduc cojile de mere si se scot dupa ce si-au schimbat culoarea. Se adauga in sirop sarea, zaharul vanilat si se fierbe in continuare zece minute. Se adauga apoi merele taiate sferturi, curatate de seminte si se lasa la fiert pe foc mic.
Cand sunt gata, se iau de pe foc si se lasa la racit. Alte retete:
Tiramisu Prajituri delicioase Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii