Compot de pere

Se cutata perele si se taie cubulete. Se pun perele intr-o oala suficient de mare si se acopera cu apa. se fierb 1 h si 30 min. Se pune compotul in bo

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Compot de pere

Ingrediente

  • 3 kg pere dulci
  • apa

Mod de preparare

Se cutata perele si se taie cubulete. Se pun perele intr-o oala suficient de mare si se acopera cu apa. se fierb 1 h si 30 min. Se pune compotul in borcanele tinute 15 min la cuptor, se pun capacele si se tin la cuptor cu capul in jos pana se raceste cuptorul. Se tin la cald inca o zi.
Se poate folosi si in prajituri

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori