Compotul de piersici cu sirop de zahar ars este o reteta simpla si delicioasa de compot ce poate fi servita si ca desert. Dupa o masa consistenta un compot usor e potrivit.
Din cantitatea de zahar jumătate se caramelizează într-o cratiță pana devine maronie. Se stinge cu apa si se lasa sa se topească zaharul. Se adaugă restul de zahar, piersicile decojite si tăiate felii.
Compotul se fierbe 15 minute apoi se servește, sau se poate pune in borcane si se sterilizează 20 minute.
Mi se par intersesante "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Compotul de piersici se serveste rece, de la frigider
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii