Se spala portocalele si mandarinele. Se rade coaja de la o portocala. Se curata apoi toate fructele de coaja. Portocalele se taie rondele, mandarinel
Se spala portocalele si mandarinele. Se rade coaja de la o portocala. Se curata apoi toate fructele de coaja. Portocalele se taie rondele, mandarinele se desfac in felii, se scot samburii si se pun fructele impreuna intr-un castron. Se freaca zaharul cu coaja rasa de portocala si se fierbe cateva minute cu 400 ml apa, pana se leaga putin siropul. Se asaza in compotiera rondelele de portocale si feliile de mandarine si se toarna peste ele siropul de zahar fierbinte. Cand s-au racit fructele si siropul, se pune coniacul. Se amesteca usor si se lasa sa se odihneasca 1 ora.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Compot de visine
Compot de mere
Compot de caise
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleEste unul din aperitivele noastre preferate, pe care le preparam de sarbatori. De data aceasta am preparat-o eu, in timp ce...
Pasta de ton
Comentarii