Compot de visine conservat

Se fierbe un sirop din apa cu zahar si se raceste. Se curata visinele si se asaza in borcane. Se toarna siropul deasupra, se pune vanilia taiata fin s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg visine
  • 1 kg zahar
  • 1 l apa
  • 1 baton vanilie

Mod de preparare

Se fierbe un sirop din apa cu zahar si se raceste. Se curata visinele si se asaza in borcane. Se toarna siropul deasupra, se pune vanilia taiata fin si se inchid borcanele. Se fierb borcanele 10 minute, invelite in hartie, in bain-marie. Se lasa la racit in apa in care au fiert.
Se serveste rece.

Alte retete recomandate:

Visine conservate cu aspirina

Compot de mere

Compot de caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori