Se fierbe un sirop din apa cu zahar si se raceste. Se curata visinele si se asaza in borcane. Se toarna siropul deasupra, se pune vanilia taiata fin s
Se fierbe un sirop din apa cu zahar si se raceste. Se curata visinele si se asaza in borcane. Se toarna siropul deasupra, se pune vanilia taiata fin si se inchid borcanele. Se fierb borcanele 10 minute, invelite in hartie, in bain-marie. Se lasa la racit in apa in care au fiert.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Visine conservate cu aspirina
Compot de mere
Compot de caise
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii