Se fierbe un sirop din apa cu zahar si se raceste. Se curata visinele si se asaza in borcane. Se toarna siropul deasupra, se pune vanilia taiata fin s
Se fierbe un sirop din apa cu zahar si se raceste. Se curata visinele si se asaza in borcane. Se toarna siropul deasupra, se pune vanilia taiata fin si se inchid borcanele. Se fierb borcanele 10 minute, invelite in hartie, in bain-marie. Se lasa la racit in apa in care au fiert.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Visine conservate cu aspirina
Compot de mere
Compot de caise

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii