Compotul de visine cu zahar vanilat este delicios si usor de preparat. Pentru aceasta reteta de compot trebuie sa folositi 10 kg de visine.
Compotul de visine cu zahar vanilat este delicios si usor de preparat. Pentru aceasta reteta de compot visinele se spala in mai multe ape dupa care se lasa in apa rece timp de 30 min(in caz ca au viermi ies la suprafata)
Se pregatesc borcane curate si uscate
Punem visinele in borcan cca 15-20 visine la borcan de 720g adaugam 2-3 linguri zahar si presaram putin zahar vanilat pentru o aroma mai buna dupa care adaugam apa (lasam gol borcanul de 2 degete)
Intr-o oala suficient de incapatoare punem borcanele in apa la sterilizat timp de 20-30 min.
Spre finalul sterilizarii scoatem borcanele si le acoperim cu o patura pana a 2 a zi.
Pofta buna.
Compotul de visine se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii