Compotul de piersici se face la fel ca si celelalte retete de compot. Aveti nevoie de fructe, zahar si apa.
Compotul de piersici se face la fel ca si celelalte retete de compot. Aveti nevoie de fructe, zahar si apa. Cantitatiile le multiplicati sau le impartiti in functie de necesitati.
Piersicile se spala bine, se scoate samburele si se taie in sferturi sau bucati si mai mici daca va place.
La un borcan de 800 gr puneti 5 linguri de zahar, dupa care aranjati in borcan fructele. Can este plin puneti deasupra apa fierbinte si un varf de cutit de conservant, dupa care se capseaza si se pun la sterilizat aproximativ 20-25 minute.
Compotul de piersici se poate servi ca desert usor sau ca supliment pe langa o inghetata.
Pentru servire, mi-as dori sa folosesc setul de 4 boluri-Nuova, de la Kitchenshop.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii